ÜRÜNLER

MUNCHY GELAMIN

MUNCHY GELAMIN

ORGANİK ÜRÜNLER
BİTKİSEL MENŞELİ AMİNO ASİT İÇEREN SIVI

GARANTİ EDİLEN İÇERİK
% W/W
ORGANİK MADDE
% 45
ORGANİK KARBON
% 15
ORGANİK AZOT (N)
% 3
SERBEST AMİNOASİTLER
% 7,5
SUDA ÇÖZÜNÜR K2O
% 2
pH
7,5-9,5
AMBALAJ ÇEŞİTLERİ:
250mL
0.5mL
1L
5L

KULLANIM DOZU ZAMANI VE MİKTARI

ÜRÜN ÇEŞİDİ
UYGULAMA DÖNEMİ
YAPRAK UYGULAMASI (ML/100 L SU)
TOPRAK UYGULAMASI (L/DA)
Domates, Patlıcan, Biber
Fidelikte (2 uygulama) ve gelişme dönemi boyunca
150-200 mL
3-4 L / da
Kavun, Karpuz, Salatalık (Kabakgiller)
Erken gelişme döneminde, İlk sudan önce, Kol atımı başlangıcında
150-200 mL
3-4 L / da
Kiraz, Şeftali, Elma, Armut, Kayısı, Erik, Nektarin
Budamadan hemen sonra, Gözler uyanırken, Çiçekten sonra, Meyve olgunlaşma dönemi, Meyve toplandıktan sonra
200-250 mL
Bağ
Budamadan hemen sonra, Gözler uyanırken, Çiçekten önce, Koruk dönemi, Hasattan sonra
200-250 mL
Zeytin
Budama sonrası, Çiçekten önce, Yaz sürgününde
250-300 mL
5-6 L / da
Pamuk
8-10 yapraklı iken (bitki sıralarına), Taraklanma öncesi, Çiçeklenme dönemi, İlk koza dönemi
250-300 mL
5-6 L / da
Turunçgiller
Çiçek öncesi, Çiçek sonrası, Haziran döküm öncesi, Hasattan hemen sonra
250-300 mL
5-6 L / da
Lahana, Karnabahar, Brokoli, Brüksel Lahanası, Kışlık Ürünler ve Marul
Erken gelişme döneminde, 15-20 gün sonra (2-3 uygulama yapılır)
200-300 mL
5-6 L / da
Çilek
Kış dönemi sonunda, Çiçeklenme öncesi ve sonrası, Hasat süresince (15 gün arayla)
150-200 mL
3-4 L / da
Süs Bitkileri
Gülde uyanma dönemi başında, Tomurcuk fışkırması, Gelişme dönemi boyunca 20 gün ara ile
150-200 mL
4-5 L / da
Fidancılıkta
Gelişme dönemlerinde 2 uygulama
200-250 mL
2-3 L / da

ÖZEL GÜBRELER:

  • All Posts
  • ÖZEL GÜBRE
Load More

End of Content.