ÜRÜNLER

kaiZEN

ORGANOMİNERAL ÜRÜN
İKİNCİL VE İZ ELEMENT KATKILI ORGANOMİNERAL GÜBRE

GARANTİ EDİLEN İÇERİK
% W / W
ORGANİK MADDE
% 15
SERBEST AMİNOASİTLER
% 7.5
SUDA ÇÖZÜNÜR MAGNEZYUM OKSİT ( MgO)
% 16.5
SUDA ÇÖZÜNÜR ÇİNKO (Zn)
% 3.7
SUDA ÇÖZÜNÜR BOR (B)
% 2.3
TOPLAM KÜKÜRT TRİOKSİT ( SO3)
% 35
SUDA ÇÖZÜNÜR KÜKÜRT TRİOKSİT ( SO3)
% 32
MAKSİMUM KLOR
% 6
MAKSİMUM NEM
% 20
pH
3,5-5,5
KaiZEN, sağlıklı bitki gelişimini desteklemek için tasarlanmış bir yaprak gübresidir. Özellikle tomurcuklanma ve çiçeklenme dönemlerinde uygulanması tavsiye edilir. Çiçeklenme öncesi uygulama olarak çiçeklenmeyi ve meyve tutumunu iyileştirir. Çinko (Zn), Magnezyum (Mg) ve Bor (B) seviyelerini artırmak için hasat sonrası meyve bitkilerine uygulanması idealdir.
AMBALAJ ÇEŞİTLERİ:
1kg
5kg

ÜRÜNÜN DOĞRU VE VERİMLİ KULLANIMI

BİTKİLER
UYGULAMA ŞEKLİ VE ZAMANI
UYGULAMA DOZU (YAPRAK UYGULAMASI)
Elma,Armut,Kiraz,Narenciye
Tomurcuk patlaması döneminde
Hasat sonrasında, yaprak dökümünden önce
100-200 g / 100L SU
100-200 g / Dekara
Üzüm
Çiçeklenme öncesinde 10-14 gün arayla
Hasat sonrasında, yaprak dökümünden önce
100-200 g / 100L SU
100-200 g / Dekara
Zeytin
Tomurcuk patlamasıyla çiçeklenmenin başlangıcı arasındaki dönemde
100-200 g / 100L SU
100-200 g / Dekara
Pamuk
Çıkıştan 21 – 28 gün sonra (örneğin 4-6 yaprak dönemde) İlk uygulamadan 10 – 14 gün sonra
100-200 g / 100L SU
100-200 g / Dekara
Şeker Pancarı
4-6 yaprak dönemde 10-14 gün sonra 1 ya da 2 kez uygulamayı tekrarlayın
100-200 g / 100L SU
100-200 g / Dekara
Çilek
Yeşil tomurcuk döneminden çiçeklenme başlangıcının hemen öncesindeki döneme kadar
Hasat sonrasında, yaprak yaşlanması öncesinde
100-200 g / 100L SU
100-200 g / Dekara
Hububat
2 yapraklı dönemden birinci boğum oluşumuna kadar olan dönemde
100-200 g / 100L SU
100-200 g / Dekara
Mısır
4 ile 8 yapraklı dönemde
100-200 g / 100L SU
100-200 g / Dekara