ÜRÜNLER

HUMIPOWER

HUMIPOWER

ORGANİK KAYNAKLI ÜRÜNLER
POTASYUM HUMAT

GARANTİ EDİLEN İÇERİK
% W/W
TOPLAM ORGANİK MADDE
% 60
TOPLAM (HÜMİK+ FULVİK) ASİT
% 60
MAKSİMUM NEM
% 20
pH
8-10
SUDA ÇÖZÜNÜR K2O
% 4

HUMIPOWER, potasyum ile organik maddeyi, humik ve fulvik asitleri birleştiren üstün bir toprak düzenleyicidir. Toprak yapısını iyileştirerek kök gelişimini destekler, besin maddelerinin alımını artırır, bitki canlılığı ile ürün kalitesini yükseltir ve hasat edilen ürünlerin raf ömrünü uzatır. Toprak koşullarını optimize ederek daha sağlıklı bitkiler ve daha verimli ürün elde edilmesini sağlar.

AMBALAJ ÇEŞİTLERİ:
100g, 200g, 300g, 400 g, 500 g, 1 Kg, 5 Kg 10 Kg 20 Kg, 25 KG, 50KG

ÜRÜNÜN DOĞRU VE VERİMLİ KULLANIMI, ZAMANI VE DOZLARI

BİTKİLER
UYGULAMA ŞEKLİ VE ZAMANI
UYGULAMA DOZU - Topraktan g/dekar
UYGULAMA DOZU - Yapraktan g/dekar
TARLA BİTKİLERİ:

Pamuk, Buğday, Arpa, çeltik, Mısır, Soya, Tütün, Ayçiçeği, Yer Fıstığı, Yem Bitkileri, Yulaf, Şeker Pancarı, ercimek, Bakla, Fasulye, Bezelye, Anason vs.
Ekim öncesi sıvı gübrelerle karıştırılarak kullanılabileceği gibi, doğrudan katı gübrelerle ve yabancı ot ilaçlarıyla da karıştırılabilir.

Ekim esnasında sıvı ve katı gübrelerle karıştırılabildiği gibi, tek başına tohum yatağına verilerek kullanlılabilir.
150-250 (Tohum yatağına veya kök bölgesine)
25-40
SEBZELER:

Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Enginar, Çilek, Kavun, Karpuz, Kabak, Sarımsak, Havuç, Marul, Lahana, Karnabahar, Kereviz, Ispanak, Patates, Soğan vs.
Fidelerin şaşırtılması esnasında, hazırlanan eriyiğe fidelerin kökleri bandırılarak dikilir.
Vejetatif büyüme esnasında, Sulama, damlama veya yağmurlama suyuna katılarak tatbik edilir. Tavsiye edilen doz en az 10-15L suyla karıştırıldıktan ve iyice eridikten sonra kullanılmalıdır.
250-350 (Tohum yatağına veya kök bölgesine)
20-30
FİDANLIK VE SERALAR:

Süs Bikileri, vs.
Her ekim döneminde sulama veya damlama suyu ile toprağa verilir. Tavsiye edilen doz en az 10-15L suyla karıştırıldıktan ve iyice eridikten sonra kullanılmalıdır.
150-200
MEYVELER:

Elma, Armut, Şeftali, Kayısı, Ayva, Erik, Kiraz, Vişne, Badem, Narenciye (Portakal, Limon, Mandalina, Greyfurt), Zeytin vs Ağaçlarında
3 dönemde uygulama yapılır; Tomurcuk ve çiçeklenmenin hemen öncesinde; Meyve oluşumunda; Meyvelerin büyümelerinin devam ettiği mevsim ortasında Toprağa tatbik edilir.
30-50 gr/ağaç
TOHUMLARIN ISLATILMASINDA:

Küçük Taneli Tohumlar İri
Taneli Tohumlar
Yeşil alanlar
Çim
Tavsiye edilen doz önce bir miktar suda eritilir, sonra tohumların ıslatılmasında kullanılan suya ilave edilir.

İlkbahardan itibaren 20-30 gün aralıkla
200g/100kg
Tohum
125g/100kg
Tohum
150-200
-