ÜRÜNLER

HOLD-UP

HOLD-UP

ORGANOMİNERAL ÜRÜNLER
NK’LI SIVI ORGANOMİNERAL GÜBRE

GARANTİ EDİLEN İÇERİK
% W/W
ORGANİK MADDE
% 20
ORGANİK KARBON
% 10
TOPLAM AZOT
% 3
ÜRE AZOTU (NH2-N)
% 3
SUDA ÇÖZÜNÜR POTASYUM OKSİT (K2O)
% 6
SUDA ÇÖZÜNÜR DEMİR (FE)
% 0,06
SUDA ÇÖZÜNÜR BOR (B)
% 0,03
SERBEST AMİNOASİT
% 4,5
pH
8,5-10,5

HOLD-UP’taki NATCA ve folik asit, amino asitler, organik karbon, makro ve mikro besinler ile özel karışım, doğal bileşiklerin ve vitamin rezervlerinin sentezini artırırken, karbonhidratlar ve glutamin üretimini de yükseltir. Ayrıca, bu çözüm bitkinin metabolik süreçlerini hızlandırarak verimliliğin önemli ölçüde artmasına yol açar.

AMBALAJ ÇEŞİTLERİ:
1L
5L

UYGULAMA ŞEKLİ, DOZU VE ZAMANI

ÜRÜN
YAPRAK UYGULAMASI ( 100L)
DAMLA UYGULAMASI (DA)
UYGULAMA ZAMANI
Kivi, Bağ
100-150 mL
1-1.5 L
Sürgün uyanması/yün tomurcuğu döneminden, çiçeklenme öncesine ve meyve büyümesine kadar 2-4 uygulama
Domates, Biber, Kabakgiller, Soğan, Sarımsak, Yapraklı Sebzeler vb.
50-150 mL
0.5-1.5 L
Vegetatif gelişim döneminden itibaren 2-4 uygulama
Tütün
50-100 mL
0.5-1 L
Bitkiler 15-20 cm yüksekliğe ulaştığında ilk uygulama, toplamda 3-4 uygulama
Tropik Meyveler
100-150 mL
1-1.5 L
Çiçeklenme, meyve bağlama ve büyüme döneminde 2-3 uygulama
Sert Çekirdekli Meyveler, Elma/Armut, Yumuşak Meyveler
100-150 mL
1-1.5 L
Beyaz tomurcuk/pembe tomurcuk döneminden, çiçeklenme başlangıcına ve meyve büyümesine kadar 2-4 uygulama

ÖZEL GÜBRELER:

  • All Posts
  • ÖZEL GÜBRE
Load More

End of Content.