ÜRÜNLER

AMIRAL

AMIRAL

ORGANİK KAYNAKLI ÜRÜNLER
SIVI DENİZ YOSUNU

GARANTİ EDİLEN İÇERİK
% W/W
Organik Madde
% 15
SUDA ÇÖZÜNÜR POTASYUM OKSİT (K2O)
% 2,1
ALGİNİK ASİT
% 0,1
pH
8,5-10,5
Max. EC (ds/m)
26 (ds /m)

AMIRAL (Sıvı Deniz Yosunu), vitaminler, bitki gelişim düzenleyiciler (PGR’ler) ve organik deniz yosunu ile zenginleştirilmiş bir üründür ve bitki büyümesi ile gelişimi üzerinde olumlu etkiler sağlar. Algal ürünler ve BGDs (biyolojik büyüme düzenleyiciler) aracılığıyla hücresel osmotik potansiyeli artırır, böylece hücrelerin su tutmasına yardımcı olur. Bu etkiler, genç ağaçlarda çiçek ve meyve tutumunu artırır, yan sürgünleri teşvik eder, erken meyve dökülmesini azaltır ve genel verimi artırır.

AMBALAJ ÇEŞİTLERİ:
1L
5L
20L

KULLANIM YERİ, ZAMANI VE DOZU:

BİTKİLER
UYGULAMA ŞEKLİ VE ZAMANI
TOPRAKTAN
YAPRAKTAN
SEBZELER:
Hıyar, Biber, Patlıcan, Kabak, Fasulye, Bezelye, Domates
1. Çiçek döneminde
2. İlk uygulamadan sonra 15-20 gün arayla 3 defa
1 L/da
150-200cc/100 L su
Maydonoz, Marul, Lahana, Havuç, Karnabahar, Soğan, Pırasa
1. 5-6 yapraklı iken
2. İlk uygulamadan2-3 hafta sonra
1 L/da
150-200cc/100 L su
Pancar
1. 3-5 yapraklı iken
2. İlk uygulamadan 2 hafta sonra
1 L/da
Patates
1. Çiçek öncesi
2. Çiçekten 3 hafta sonra
1 L/da
Kavun, Karpuz
1. Yan kol oluşumunda
2. İlk meyve oluşumunda
3. İkinci atımdan 15-20 gün sonra
1 L/da
150-200cc/100 L su
Pamuk
1. Tarak başlangıcında
2. Çiçek öncesi
3. Koza oluşumundan sonra
1 L/da
150-200cc/100 L su
Narenciye, Limon, Portakal, Mandalina
1. Çiçek öncesi
2. Meyve oluştuktan sonra
3. Meyveler ceviz büyüklüğünde iken
1 L/da
150-200cc/100 L su
Elma, Armut, Erik, Kayısı, Şeftali, Kiraz, Vişne
1. Çiçek öncesi
2. Birinci uygulamadan 15-20 gün sonra
1 L/da
150-200cc/100 L su
Bağ
1. Sürgünler 15-20 cm olunca
2. Çiçekten önce
3. İnce koruk oluşumunda
4. Tatlı su yürümeden
1 L/da
150-200cc/100 L su
Tütün
1. Fidelik döneminde
2. İlk çapadan sonra
3. İlk kırımdan sonra
1 L/da
150-200cc/100 L su
Muz
1. Mayıs ayı ortasında
2. 4-6 hafta arayla 2 defa
1 L/da
150-200cc/100 L su
Çilek, Ahududu
1. Çiçek öncesi
2. Birinci uygulamadan sonra 15 gün arayla 2 defa
1 L/da
150-200cc/100 L su
Buğday, Arpa, Çeltik, Yulaf
Kardeşlemede
1 L/da
150-200cc/100 L su
Zeytin, Fındık, Ceviz
1. Çiçek öncesi
2. Meyve tutumunda
1 L/da
150-200cc/100 L su
Çiçeklikte
Bitkinin her devresine 15 gün arayla
1 L/da
150-200cc/100 L su