ÜRÜNLER

AMINOMASTER

AMINOMASTER

ORGANİK ÜRÜN
BİTKİSEL MENŞELİ AMİNO ASİT İÇEREN KATI ORGANİK GÜBRE

GARANTİ EDİLEN İÇERİK
%W/W
TOPLAM ORGANİK MADDE
% 80
ORGANİK KARBON
% 20
ORGANİK AZOT
% 4
SERBEST AMİNOASİTLER
% 30
MAKSİMUM NEM
% 20
pH
3-5
AMINOMASTER, bitkide klorofil içeriğini artırarak metabolizmayı hızlandırır ve verimi yükseltir. İçeriğinde, proteinlerin parçalanmasıyla oluşan basit moleküller olan amino asitler bulunur. Bitkisel kökenli olması, toprağın organik madde miktarını artırmaya yardımcı olur.
AMBALAJ ÇEŞİTLERİ:
50mL
0.5L
1L
5L
20L

ÜRÜNÜN KULLANIM ZAMANI VE DOZLARI

BİTKİ
UYGULAMA ŞEKLİ VE ZAMANI
UYGULAMA DOZU
Tarla Bitkileri
Buğday
Şeker Pancarı
Yaprak döneminden itibaren çiçeklenme öncesinde 5-6 uygulama
40-50 g/da yapraktan
Endüstri Bitkileri
Yaprak döneminden itibaren çiçeklenme öncesinde 3-5 uygulama
40-50 g/da yapraktan
Meyveler
Kiraz
Kivi
Ceviz
Elma
Armut
Şeftali
Kayısı
Fıstık
Toplamda 5-6 uygulama

Tomurcuk ve çiçeklenmenin öncesinde, sürgün büyüme döneminde

Meyve oluşumunda

Çiçeklenme Sonrası meyvelerin büyümelerinin devam etme sürecinde
40-50 g/da yapraktan

 50-60 g/da yapraktan

 50-60 g/da yapraktan
Sebzeler
Toplamda 8-10 Uygulama
3-5 Yapraklı Dönemde
3 hafta sonra çiçeklenme döneminde
40-50 g/da yapraktan

50-60 g/da yapraktan
Yem Bitkileri
Toplamda 2-3 uygulama
İlk çıkıştan ve her biçimden sonra
40-60 g/da yapraktan
Süs Bitkileri
Dikimde ve her 10 gün ara ile
30-50 g/da yapraktan
Seracılıkta
İlk dikimde, dikimden 2 Hafta Sonra ve her iki haftada bir
60g/100L su
200g/da Damlama ile