ÜRÜNLER

AMINO POWER

AMINO POWER

BİTKİSEL MENŞELİ AMİNO ASİT İÇEREN SIVI ORGANİK GÜBRE

GARANTİ EDİLEN İÇERİK
% W/W
ORGANİK MADDE
% 24
ORGANİK KARBON
% 8
ORGANİK AZOT (N)
% 1,5
SUDA ÇÖZÜNÜR POTASYUM OKSİT (K2O)
% 2
SERBEST AMİNO ASİTLER
% 8
pH
3,5-5,5

AMINOPOWER, tohumdan hasada kadar protein sentezine yardımcı olur, hücre bölünmesini ve kök uzamasını olumlu yönde etkiler ve saçak kök oluşumunu artırır. Özellikle büyüme geriliği gösteren bitkilerde büyümeyi teşvik eder ve toprağın organik madde miktarını artırır.

AMBALAJ ÇEŞİTLERİ:
1L
5L
20L

KULLANIM DOZU ZAMANI VE MİKTARI

ÜRÜN ÇEŞİDİ
UYGULAMA DÖNEMİ
YAPRAKTAN UYGULAMA (mL/l00 L su)
TOPRAKTAN UYGULAMA DEKARA/L
DOMATES, PATLICAN, BİBER
- Fidelikte (2 uygulama)
- Gelişme dönemi boyunca
150-200 mL
3-4 L
KAVUN, KARPUZ, SALATALIK V.B (KABAKGİLLER)
- Erken gelişme döneminde
- İlk sudan önce
- Kol atımı başlangıcında
- Meyve döneminde
150-200 mL
3-4 L
KİRAZ, ŞEFTALİ, ELMA, ARMUT, KAYISI, ERİK, NEKTARİN V.B YAPRAĞINI DÖKEN AĞAÇLARDA
- Budamadan hemen sonra
- Gözler uyanırken
- Çiçekten sonra veya ilk meyve oluşumunca
- Meyve olgunlaşma döneminde
- Meyve toplandıktan sonra
200-250 mL
BAĞ
- Budamadan hemen sonra
- Gözler uyanırken
- Çiçekten önce
- Koruk döneminde
- Hasattan sonra
200-250 mL
ZEYTİN
- Budama ya da sonrası

- Çiçekten önce

- Yaz sürgününde
250-300 mL
5-6 L
PAMUK
- 8-10 yapraklı iken (sadece bitki sıralarına)
- Taraklanma öncesi ve çiçeklenme dönemi
- İlk koza dönemi
250-300 mL
5-6 L
TURUNÇGİLLER
- Çiçek öncesi
- Çiçek sonrası
- Haziran döküm öncesi
- Hasattan hemen sonra
250-300 mL
5-6 L
LAHANA, KARNABAHAR, BROKOLİ, BRÜKSEL LAHANASI, KIŞLIK ÜRÜNLER VE MARUL
- Erken gelişme döneminde 15-20 gün sonra (2-3 uygulama yapılır)
200-300 mL
5-6 L
ÇİLEK
- Kış dönemi sonunda Çiçeklenme öncesi ve sonrası Hasat süresince 15 gün ara ile
150- 200 mL
3-4 L
SÜS BİTKİLERİ
- Gülde uyanma dönemi başında
- Tomurcuk fışkırması
- Gelişme dönemi boyunca 20 gün ara ile
150-200 mL
4-5 L
FİDANCILIKTA
- Gelişme dönemlerinde 2 uygulama
200-250 mL
2-3 L