ÜRÜNLER

BLENDER

BLENDER

EC FERTILIZER
BOR (B) BAKIR (CuSÜLFAT) DEMİR (FeSÜLFAT) MANGAN (MnSÜLFAT) MOLİBDEN (Mo) ÇİNKO (Zn- SÜLFAT)SIVI MİKRO BİTKİ BESİN MADDELERİ KARIŞIMI

GARANTİ EDİLEN İÇERİK
% W / W
SUDA ÇÖZÜNÜR BOR (B)
% 0,2
SUDA ÇÖZÜNÜR BAKIR (Cu SÜLFAT)
% 0,2
SUDA ÇÖZÜNÜR DEMİR (Fe SÜLFAT)
% 2,1
SUDA ÇÖZÜNÜR MANGAN (Mn SÜLFAT)
% 0,1
SUDA ÇÖZÜNÜR MOLİBDEN (Mo)
% 0,1
SUDA ÇÖZÜNÜR ÇİNKO (Zn SÜLFAT)
% 1,5
pH
3-5
BLENDER, yüksek seviyelerde demir, çinko, manganez ve çok sayıda iz element içerir. Bu, yalnızca bitkinin ihtiyaçlarını karşılamakla kalmaz, aynı zamanda üründe beklenen kalite ve verimi de sağlar. Bitkinin gelişiminin tüm dönemlerinde alması gereken iz elementleri sağlar. Ayrıca, büyümeyi ve klorofil sentezini artıran, bitkinin su alımını, yeni hücre oluşumunu ve hücre zarının geçirgenliğini iyileştiren enzimler içerir. Polen tozlarını geliştirir ve meyve davranışını artırır.
AMBALAJ ÇEŞİTLERİ:
1L
5L
20L

UYGULAMA ŞEKLİ DOZU VE ZAMANI

BİTKİ
                                                    UYGULAMA ZAMANI                               
YAPRAKTAN CC/dekar (100L Su ile)
DAMLAMA SULAMA İLE CC/dekar (1 Ton Su ile)
Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, Çilek
Fide dikiminden itibaren yetiştirme dönemi boyunca
200-250
500-1000
Karpuz, Kavun, Kabak
Bitkilerin 2-3 yapraklı olduğu dönemden itibaren
200-250
500-1000
Bağ, Kivi, Muz, Fındık, Ceviz, Antep Fıstığı, Narenciye, Kiraz, Vişne, Şeftali, Kayısı, Erik, Elma, Armut, Ayva, Zeytin
1.Uygulama: çiçeklenme öncesinde

2.Uygulama: Meyve tutumundan sonra

3.Uygulama: Meyve irileşme döneminde

4.Uygulama: Gelişme dönemi boyunca
250-300
500-1000
Mısır-Ayçiçeği
1.Uygulama: Bitkiler 15-20cm olunca

2.Uygulama: Bitkiler 40-50cm olunca
250-300
500-1000
Patates, Şeker Pancarı, Havuç
1.Uygulama: Bitkiler 4-5 yapraklı olunca

2.Uygulama: Yumru irileşme döneminde
250-300
500-1000
Buğday, Arpa, Çeltik
Kardeşlenme döneminden itibaren
200-250
500-1000
Pamuk
Bitkilerin 3-4 yapraklı olduğu dönemden itibaren
200-250
500-1000
Soğan, Sarımsak
1.Uygulama: Bitkiler 4-5 yapraklı olunca

2.Uygulama: Baş irileşme döneminde
200-250
500-1000
Fasulye, Nohut, Mercimek, Yaprağı yenen sebzeler (Marul, Kıvırcık, Lahana),Yeşil Alanlar, Süs Bitkileri
Gelişme Dönemi Boyunca
200-250
500-1000