ÜRÜNLER

MAMMUT

MAMMUT

ORGANİK ÜRÜNLER
BİTKİSEL MENŞELİ SIVI ORGANİK GÜBRE

GARANTİ EDİLEN İÇERİK
% W/W
TOPLAM ORGANİK MADDE
% 35
TOPLAM AZOT
% 2
ORGANİK KARBON
% 9
SUDA ÇÖZÜNÜR POTASYUM OKSİT (K2O)
% 3
pH
4-6

MAMMUT fiziksel olarak; su tutma kapasitesini ve köklerin ile toprak aerasyon özelliklerini artıran, toprak rengini yoğunlaştıran, toprak yataklarını iyileştiren ve daha fazla güneş enerjisi emilimine olanak tanıyan organik bir toprak düzenleyicidir. Topraktaki kimyasal azot oranlarını artırır, topraktaki tuzluluğu çözer ve pH dengesini ayarlar, ayrıca bitkilerin fosfor, potasyum, demir, çinko gibi besin maddelerini almasına yardımcı olur. Kök bölgesindeki gerekli gübrelerin salınımını sağlar.

MAMMUT, biyolojik hücre bölünmesini hızlandırarak bitki büyümesini, gelişimini ve tohum çimlenmesini hızlandırır. Köklenmeyi destekler, kökleri güçlendirir ve yan kök oluşumunu teşvik eder. Meyvelerdeki hücre duvarlarının kalınlığını artırarak ürün kalitesini yükseltir ve depolama sürelerini ve raf ömrünü uzatır.

AMBALAJ ÇEŞİTLERİ:
1L
5L
20L

UYGULAMA DOZU

ÜRÜN ÇEŞİDİ
UYGULAMA ZAMANI
YAPRAKTAN CC/100 L SU
TOPRAKTAN CC/DEKAR
Domates, Biber, Patlıcan
Dikimden 10-15 gün sonra başlayacak 15 gün aralıklar ile hasat sonuna kadar
200-250 cc
1000 cc
Hıyar, Kavun, Karpuz
Meyve tutumundan önce ve 15 gün ara ile hasata kadar
200-250 cc
1000 cc
Sebzeler (tohumdan)
Çiçek öncesi çiçekten 20 gün sonra ve 20 gün aralıklarla
200-300 cc
Narenciye
Çiçek öncesi ve çiçekten sonra 20 gün sonra 20-30 gün ara ile
200-300 cc
Elma, Armut, Kiraz, Vişne, Şeftali, Ayva, Kayısı
Çiçeklenme sırasında çiçekten 20 gün sonra ve 20-30 gün aralıklarla
200-300 cc
1000 cc
Tahıllar (mısır, buğday, arpa v.b.)
Ekim öncesi tarla hazırlığında kardeşlenme öncesi herbisitle karıştırılarak
400-500 cc
1000 cc
Şeker pancarı, Patates ve yumrulu bitkilerde
Ekim öncesi tarla hazırlığında ve sulama suyuna karıştırılarak veya ilaçlama ile bitki 2-3 yaprak olduğu zaman 15 gün ara ile
200-300 cc
1500 cc
Üzüm Bağı
Sürgünler 10-15 cm olunca çiçeklenme öncesi dene tutumu ve gelişiminde
200-300 cc
1000 cc
Yeşil Alanlar
Tohum ekiminden önce toprak hazırlığında çim alanların bakımından kışa girerken
200-300 cc
1500 cc